Welling Search B.V. in Zakelijk Nederland

Voor het nieuwe RTL7 programma ‘Zakelijk Nederland’ werd mij gevraagd om in het kort de USP’s van mijn searchbureau Welling Search te geven. “Waarom ben ik mijn bureau ook alweer 4 jaar geleden gestart? En wat maakt mij als searcher anders dan anderen?“
Het antwoord was makkelijk te geven. Welling Search staat als een huis!
Met meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied van communicatie en marketing kan ik goed inschatten of een professional, vast of interim, geschikt is voor de job. Ik doorzie een vacature echt. Alsof ik hem zelf ga uitvoeren.
Daarnaast heb ik een groot netwerk van o.a. professionals, die ooit mijn collega’s waren en waarvan ik zeker weet of ze goed zijn.
En als derde punt, ik weet als geen ander hoe de hazen lopen binnen tientallen organisaties waarvoor ik zelf ooit als interimmer heb gewerkt.