Coaching

Unieke coaching

Nieuwe baan
Het kan zomaar zijn dat je op een dag door mij wordt gebeld voor een mooie, nieuwe vaste baan. In dit oriënterende, eerste gesprek geef ik je informatie uit over de aard van de rol, de context van de vacature en de organisatie. En hoewel je je beseft dat jij met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid een geschikte kandidaat bent, geef je nogal iets op. Een vaste baan, maar ook een organisatie en een team waarin je je draai hebt gevonden. En dat voor een sprong in het diepe?

Om je bij dit gehele sollicitatieproces en de eventuele landing in een vaste baan te ondersteunen, bied ik je vrijwillig en kosteloos twee unieke coaching trajecten aan, gefaciliteerd door de ervaren executive coach, Maaike Strack van Schijndel.

 

Coachgesprek vóór het eerste sollicitatiegesprek
In een vertrouwelijke sessie beoordelen Maaike en jij de beslissing om een nieuwe, vaste baan aan te gaan. En zo ja, bereiden jullie het sollicitatiegesprek met de potentiële werkgever constructief voor.

Coaching na plaatsing
Na de start bij de nieuwe werkgever bied ik je als vaste kandidaat een coaching traject van drie maatwerksessies aan met Maaike. Zo maak je een vliegende start in je nieuwe baan.

Coaching door MSvS | Welling Search

Over Maaike
Maaike Strack van Schijndel is ICF/PCC gecertificeerd en heeft vele coachopleidingen gevolgd. Deze kennis en expertise combineert zij met ruim 20 jaar internationale
werkervaring als consultant in grote verandertrajecten. Haar stijl is intuïtief, praktisch, persoonlijk, professioneel, uitdagend en humoristisch.